ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΑ

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΑ: τανωμένον σορβά!



Η καλή μου φίλη Ελένη Βασιλειάδου, πολύ γνωστή σε όλους μας για το πόσο καλή μαγείρισσα ποντιακών εδεσμάτων είναι, δείχνει την παραδοσιακή συνταγή του τανωμένου σορβά.

Τα υλικά που πρέπει να έχουμε όταν ξεκινήσουμε είναι:

100 γραμμάρια κορκότο
1 λίτρο νερό
300 γραμμάρια πασκιτάν
50 γραμμάρια βούτυρο
λίγο δυόσμο
αλάτι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου