ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΑ

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Μαγειρεύουμε Ποντιακά: Λάχανα με τα φασούλα


Κλασικό Ποντιακό πιάτο του Χειμώνα. Η παραδοσιακή του εκτέλεση από την Ελένη Βασιλειάδου. Με μπόλικη καυτερή πιπεριά φυσικά κι ας κατεβαίνει κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία έξω! 

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι: 

μισό κιλό φασόλια
300 γραμμάρια μαύρα λάχανα
1 κούπα λάδι
50 γραμμάρια καλαμποκίσιο αλεύρι
κόκκινη καυτερή πιπεριά







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου